MySpaces

Auditie
delen op Facebook Twitter

Creatieve jongeren tussen 16 en 23 jaar, opgelet! Ben jij geïnteresseerd in schrijven, interviewen, theater maken én ben je reislustig? Lucky you! Wij hebben een heel tof project waar jij perfect voor bent.

Voor het theaterproject MySpaces zoeken wij Nederlandse jongeren die met Duitse jongeren op inspirerende locaties (in Nederland en Duitsland) op zoek willen gaan naar verhalen en daar een theatrale performance van maken. Tijdens dit project ontwikkel je je interview- en schrijf-skills, en krijg je de kans een theatrale performance te maken en op te voeren in Nederland en Duitsland.

Denk je nu: ‘klinkt tof, maar ik snap het nog niet helemaal’? Begrijpelijk. Het is ook veel voor een kort wervingstekstje. Het belangrijkste is dat je geïnteresseerd bent in interviewen, schrijven en theater maken en dat je beschikbaar bent op onderstaande data. Dan ben je bij dit project sowieso aan het juiste adres en wordt alles vanzelf duidelijk (beloofd!).

De auditie bestaat uit een workshop-sessie. Je hoeft er niets voor voor te bereiden.

Heb je nog vragen of wil je je direct opgeven voor de auditie? Stuur dan een mailtje naar factory@likeminds.nl.

Hopelijk zien we je op de auditie!

De auditie

Wanneer: woensdag 17 oktober 2018, 18:00-20:00

Waar: Likeminds, De Wittenstraat 27, 1052 AK Amsterdam

Data MySpaces project

21 t/m 24 februari 2019 in Geestenseth, Duitland.

6 t/m 11 juni 2019 in Amsterdam, Nederland.

(Mocht je jonger dan 18 jaar zijn, dan heb je toestemming van je ouders / verzorgers nodig).

Over Likeminds

Organisatie: Likeminds is producent en netwerk voor jonge theatermakers, die de stad gebruiken als inspiratiebron én podium. In voorstellingen en publieksopbouw zijn we een afspiegeling van Amsterdam: divers, dynamisch en eigenzinnig.

Likeminds’ Factoryis een theater-maak vooropleidingstraject, waarbij jongeren hun talenten als theatermaker kunnen ontwikkelen. Uitgangspunt is: leren door te doen.

Voor het journalistieke onderdeel van de Factory, Decamerone, zijn we op zoek naar enthousiaste, reislustige jongeren die vanuit verhalen en interviews theater willen maken!