Vacature: Likeminds zoekt Zakelijk Leider

Vacature: Likeminds zoekt Zakelijk Leider

Voor onze dynamische ontwikkelplek die zich vanuit een geëngageerde positie beweegt in het theaterveld, zoeken we op korte termijn voor 32 uur in de week een strategisch, bevlogen, financieel en flexibel talent: een zakelijk leider voor al onze projecten, onderzoeken en producties.

De functie
De zakelijk leider is verantwoordelijk voor het financieel beheer, stelt de jaarbegroting op, rapporteert daarover aan de algemeen directeur en bewaakt de voortgang.

Daarnaast voert de zakelijk leider het management van de instelling en onderhoudt daarvoor contacten met samenwerkingspartners, culturele instellingen, overheden en sponsoren.

Samen met de algemeen directeur en artistiek leider is de zakelijk leider medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van de plannen – producties en de exploitatie – voor de middellange termijn.

Tot slot geeft de zakelijk leider in nauw overleg met de directeur vorm aan het personeelsbeleid

Gevraagde kwalificaties
De zakelijk leider beschikt over strategisch inzicht en is communicatief.
Zij/hij/hen is schrijfvaardig, uiteraard ook in het Engels.
Zij/hij/hen is bestuurlijk sensitief en opereert vanuit een effectief netwerk in de podiumkunsten.
Zij/hij/hen beheerst de financiële aspecten (fiscaal, exploitatie, verslaglegging, fondsenwerving, rapportages) van een kleine dynamische kunstorganisatie.
Zij/hij/hen zoekt de dialoog, zowel intern als extern.
Zij/hij/hen weet voor de belangen van Likeminds collegiaal en zelfstandig zijn/haar/hun weg te vinden.
Affiniteit met theater in het algemeen is een must en affiniteit met de voorstellingen van de Likeminds is een pré.

Wij bieden
Een dienstverband in eerste instantie voor een jaar, met perspectief op verlenging. Arbeidsvoorwaarden op basis van opleiding en ervaring, georiënteerd op de CAO Dans en Theater.

Reageren
Interesse? Wij ontvangen de reacties (motivatiebrief en beknopt CV) graag vóór 24 juni via vacature@likeminds.nl. Voor vragen kunt u terecht bij info@likeminds.nl

Over Likeminds
Likeminds is producent en netwerk van meerstemmige theatermakers die de stad gebruiken als inspiratiebron én podium. In voorstellingen en publieksopbouw zijn we een afspiegeling van Amsterdam: divers, dynamisch en eigenzinnig.

Likeminds, gevestigd in Amsterdam, is een ambitieuze organisatie die streeft naar uitzonderlijke artistieke kwaliteit. Likeminds werkt samen met vooraanstaande Nederlandse en internationale partners, en is een platform dat een internationaal netwerk van makers, curatoren en denkers samenbrengt.

Likeminds is sinds januari 2021 een BIS instelling die structureel wordt gefinancierd door de Gemeente Amsterdam en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.