Sanne Boersma wordt zakelijk leider van Likeminds

Sanne Boersma wordt zakelijk leider van Likeminds

Sanne Boersma wordt per oktober 2021 zakelijk leider van Stichting Likeminds. Boersma begon haar carrière in 2001 bij theater Frascati, waar ze eerder met Likeminds samenwerkte. Ze was daarna onder meer producent bij muziektheatergezelschap de Veenfabriek, Theater na de Dam en poppodium Melkweg. Vanaf 2018 was Boersma zakelijk leider bij dansgezelschap Nicole Beutler Projects.

Boersma zal als zakelijk leider het huidige team gaan aanvullen naast algemeen directeur Jarrod Francisco en artistiek leider Liet Lenshoek.

Sanne Boersma: ‘Mijn eerste stappen in het theaterveld, als medewerker bij Theater Frascati, heb ik samen met en tijdens de oprichting van Likeminds gemaakt. Het maakt het voor mij extra bijzonder dat ik nu 17 jaar later mijn zakelijke kennis en werkervaring kan inzetten om met het team van Likeminds verder te bouwen aan een spannende theatertoekomst. Ik zie er naar uit om met de makers van Likeminds en de jongste garde van de podiumkunsten te gaan werken en hen te ondersteunen in hun ontwikkeling.’