De solo’s

Factory 21/22

De solo’s

De 8 jonge makers uit ons vooropleidingstraject de Factory presenteren tijdens het festival hun allereerste eigen soloperformances. Bij het ontwikkelen van deze solo’s hebben ze volledige vrijheid in keuze voor inhoud en vorm om zo te kunnen onderzoeken hoe het is om zo helemaal zelf from scratch te maken. Ze worden daarbij begeleid door professionele makers en het eindresultaat is te zien op 15 december en tijdens het festival Likeminds bedankt! 2021 16 t/m 18 december.

KAARTVERKOOP

Speeldata

Op 15 december zijn alle solo’s op 1 avond te zien.
Aanvang 19:00
Locatie Likeminds, Gedempt Hamerkanaal 203, Amsterdam Noord
Ticketprijs €5
Klik hier voor de kaartverkoop

Met één ticket zie je alle 8 solo’s. Het is niet mogelijk om naar één specifieke solo te komen kijken. 

16, 17 en 18 december, tijdens het festivalLikeminds bedankt!, zijn de solo’s ook te zien naast de vier reguliere voorstellingen van het festival. Met een plus-ticket zie je naast de vier voorstellingen ook 2 of 3 solo’s voor aanvang en tijdens de pauze.
Aanvang 19:00
Locatie Likeminds, Gedempt Hamerkanaal 203, Amsterdam Noord
Ticketprijs Plus-programma €17,50 (€15 <27 jaar)
Klik hier voor de kaartverkoop

Programma solo’s:
16 december Dorro & Bridgette
17 december Georgia, Maud, Charlotte
18 december Luna, Nanna, Max

De Factory

Likeminds’ Factory is dé plek voor jonge makers die hun eigen verhaal willen vertellen, en niet alleen uitvoerder willen zijn in het verhaal van een ander. Als toekomstige makers kunnen zij bij de Factory hun eerste stappen zetten en hun kunstenaarschap verder ontwikkelen. De jongeren krijgen een jaar lang begeleiding in de verschillende onderdelen van theatermaken, volgen workshops van professionals en werken aan hun eigen performances die ze spelen voor publiek. Het uitgangspunt is: leren door te doen.

De Factory is er voor álle jongeren die willen maken en performen, uit alle disciplines en subculturen. Of dit nu muziek, dans, film, spoken word, performance art, klassiek theater of een hybride cross-over is. Centraal staat het ontplooien van hun makerstalent, in welke richting dan ook.

Klik hier voor alle info over de Factory

De Factory 2021/2022 bestaat uit Bridgette Bala, Maud van Boven, Dorro Dunya, Luna van Drunen, Georgia Heinze, Charlie Marlene, Max Pickkers, Nanna Tijben

Portretfoto’s door Les Adu