SSST! (work in progress) van Studio Figur met ROSE stories

SSST! (work in progress) van Studio Figur met ROSE stories

Midden in het bos, tussen de bomen en het gras, ontmoeten we drie jagers. SSST! Stil! Want ze hebben een plan. Ze gaan de mooiste, meest kleurrijke vogel die ze ooit hebben gezien vangen. Ze sluipen dichterbij. Heel zachtjes. Maar dan….. HOI! Het kleinste jagertje zwaait vrolijk naar de vogel. SSST! Stil! De twee grootste jagers zwaaien met hun netje en…. de vogel vliegt weg. Maar de jagers geven niet zo makkelijk op. Want ze hebben een plan! Alleen lijkt het kleine jagertje iets anders van plan te zijn….

In SSST! (2+) neem je samen met je kind plaats midden in het bos. Tussen boomstronken en mos kijk je naar de avonturen van deze drie jagers en het vogeltje. Een fantasie-prikkelende beleving met muziek, dierenpoppen en veel kiekeboe-effecten.

SSST! Is geïnspireerd op het Chris Haughton’s succesvolle prentenboek Ssst! We hebben een plan.

Speeldata

De versie van SSST! die op Oerol te zien is, is work in progress. De voorstelling zal later dit jaar in premiere gaan. Houd de websites van Studio Figur en ROSE stories in de gaten voor speeldata.

Oerol

17 t/m 19 juni 2019

Klik hier voor mee info en tickets 

Credits

Concept:  Noufri Bachdim, Pluck Venema
Spel:  Pluck Venema, Wensley Pique
Regie:  Noufri Bachdim
Scenografie:  Pépé Heijenberg, Yannick Verweij
Compositie:  Cengiz Arslanpay, Sebastiaan Bax
Ontwerp en bouw poppen:  Pluck Venema
Co-productie:  ROSE stories
Zakelijke leiding:  Nasim Miradi
Artistieke begeleiding:  René Geerlings
Productie:  Vera Vlot
Met dank aan:  Ingrid Wolff
Mede mogelijk gemaakt door:  Het collectief van Amsterdamse jeugdtheaters, 2 Turven Hoog, Theater de Meervaart, Fonds 21, Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Utrecht, VSBFonds, AFK, Janivo